Megviccelte a nő a családját, amiért nem hagyták békén a gyerekvállalássalAktuális információink:

Tárhely szolgáltatónk:


Kérd kedvenc felvételed, vagy üzenj nekünk Facebookon!

Mai névnaposunk

2017. március 29. Szerda
Auguszta

 
A Nap kel 06:32-kor,
nyugszik 19:18-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Olvasóink értékelése: 0 / 5

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Carrie Jansen és férje megelégelte a nyaggatást. A szinglik, de a párkapcsolatban élők közül is sokan nem tekintik életcéljuknak, hogy gyerekük szülessen, ezért utálják azt hallgatni, amikor az ismerősök, rokonok azzal nyaggatják őket, hogy mikor jön már a baba, hiszen pont most lenne itt az ideje. Carrie Jansen és a férje, Nick három éve házas, és eddig nagyokat nyeltek, amikor a családjuk azzal érvelt, hogy most kellene babát vállalniuk, mert még nem lenne nagy a korkülönbség a gyerek és az unokatestvérei között. Az Iowában élő házaspár idén megelégelte a szüntelen noszogatást, ám vita és sértődés helyett, Carrie kitalálta, hogy megvicceli a rokonokat azzal, hogy készít egy képsorozatot, hiszen napjainkban nagyon népszerűek a különféle kismama fotók. Carrie hasonlót készített, de az övé egy érdekes csavarral ért véget.
Leelu
A nő fotóin úgy tűnik, mintha terhes lenne. A rokonok már kezdhettek örülni, ám az utolsó képnél lefagyhatott a mosoly az arcukról, mert Carrie nem vár gyereket. A nő és a férje ugyanis úgy döntött, hogy gyerekvállalás helyett, egy kiskutyával bővítik a családjukat. A visszajelzések szerint ez jó döntés volt, mert a tüneményes golden retriever, Leelu máris az internet új sztárja, ugyanis a gazdája megosztott róla néhány cuki fotót a legnagyobb képmegosztó oldalon.
Carrie Jansen
Az üggyel kapcsolatban Carrie elmondta, hogy azért döntött az átverés mellett, mert idén a család ismét feltette a régi lemezt, és érvelni kezdtek a gyerekvállalás mellett. Az utolsó csepp az volt a nő poharában, amikor az egyik rokon kijelentette, hogy majd úgyis meg fogja gondolni magát. Carrie ekkor döntötte el, hogy véget vet az örökös piszkálódásnak és találgatásoknak, hiszen biztos benne, hogy még néhány évig a férjével és a kutyájukkal akar élni hármasban.
Forrás:
femcafe.hu

e-max.it: your social media marketing partner

Bejelentkezés

Bannerek


http://www.AUTOalkatreszOnline24.hu
mti hirfelhasznalo
Dumanet Chat Bitsite.us Közösségi Portál

Szuper Piac

Szavazások!

Facebook